Meest recente berichten

Thematisch werken “Het Ziekenhuis”

In januari 2019 zijn we gestart met het thema “Ziekenhuis” voor de groepen 1 tot en met 4 Een kwalitatief goed ingerichte leeromgeving biedt kansen tot herhalen, verbreden en verdiepen van ervaringen en kennis van de actuele thema-inhoud tijdens het (vrije) spel. Op de foto een voorbeeld van 1 van de hoeken..

Verder lezen..
Bewegend leren spellen

De leerlingen van groep 3 leren woorden te “hakken” (de letters springen in de hoepels) en vervolgens deze weer te “plakken” door de woorden met stoepkrijt op de tegels te schrijven. Wat een opbrengst!

Verder lezen..
Judo les van juf Maaike

Op BS de Kronkelaar krijgen alle leerlingen 2 keer in de week les van een vakleerkracht bewegingsonderwijs. De leerlingen maken kennis met een diversiteit aan sporten. Zo zijn we gestart met een lessenserie “Judo” ; alle leerlingen hebben een echt judo pak in bruikleen voor deze lessen.

Verder lezen..
De Imker op bezoek

Na de zomervakantie werken de groepen 1-2 aan het thema bijen. We hebben bezoek gehad van een echte imker die samen met de kinderen honing heeft “geslingerd” Een mooi voorbeeld van aanschouwelijk onderwijs op de Kronkelaar!

Verder lezen..

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Als u belangstelling heeft voor onze school, maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek vertellen we van alles over onze school: o.a. vanuit welke visie er wordt gewerkt, op welke manier de leerlingenzorg is georganiseerd en hoe een schooldag eruit ziet.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek
Design en technische realisatie door Smeedijzer Internet