Naschoolse activiteiten & opvang

Naschoolse activiteiten

Uw kind kan meedoen aan verschillende soorten naschoolse activiteiten op het gebied van sport/spel, bewegen, muziek en cultuur. De activiteiten worden georganiseerd door verenigingen en door de school zelf. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige activiteiten vragen we een euro per keer per kind. We maken het aanbod bekend via de nieuwsbrieven.

Opvang

In het dorp Wagenborgen zijn meerdere kinderopvangorganisaties gevestigd:

• Kinderopvang Kids2b: peuterspeelzaal Humpie Dumpie,

• Kinderopvang De Vrijbuiter: naschoolse opvang en peuteropvang,

  • Kinderopvang Lievelijn

We zoeken de verbinding door samen te werken en de overdracht naar de basisschool zo goed mogelijk te verzorgen. Over een paar jaar wordt de peuteropvang Humpie Dumpie samen met de school ondergebracht in een (nieuw te bouwen) kindcentrum. Binnen een kindcentrum vormen het onderwijs en de kinderopvang één geheel, met één leidinggevende en één team. Met een doorgaande lijn in opvoeding en ontwikkeling en een breed (naschools) aanbod, bieden we er ieder kind de ruimte zich optimaal te ontwikkelen.

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Als u belangstelling heeft voor onze school, maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek vertellen we van alles over onze school: o.a. vanuit welke visie er wordt gewerkt, op welke manier de leerlingenzorg is georganiseerd en hoe een schooldag eruit ziet.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek
Design en technische realisatie door Smeedijzer Internet