Start nieuwe schooljaar

Geplaatst op: 18 augustus 2020

We gaan weer naar school!

Ook in Wagenborgen is het schooljaar weer gestart. Alle kinderen van BS de Kronkelaar mochten afgelopen maandag weer naar school. Vanwege de maatregelen rondom corona hebben we een sobere start van het schooljaar gehad. Om toch een glimlach op een ieders gezicht te toveren, hebben we alle kinderen verwelkomd met een heuse “wasstraat” zodat iedereen fris het nieuwe schooljaar ingaat. Via de rode loper liepen alle kinderen het schoolplein op, ondertussen kwamen ze diverse “hindernissen” tegen.

Het is de laatste keer dat de leerlingen starten in het gebouw aan de Hoofdweg 81 in Wagenborgen. De verwachting is dat de school in het najaar gaat verhuizen naar een prachtig nieuw gebouw. De nieuwbouw is al in een gevorderd stadium en komt op een prachtige locatie op het voormalig “Groot-Bronswijk” terrein.

« Terug naar nieuwsoverzicht

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Als u belangstelling heeft voor onze school, maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek vertellen we van alles over onze school: o.a. vanuit welke visie er wordt gewerkt, op welke manier de leerlingenzorg is georganiseerd en hoe een schooldag eruit ziet.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek
Design en technische realisatie door Smeedijzer Internet